Gräsänka

Micke är på konferensresa i Österrike med jobbet och jag är här hemma med Hjalmar. Det går över förväntan; Hjalmar är väldigt lugn och leker mycket. Men allt tar mycket längre tid för jag är inte van vid att både städa i köket och bada Hjalmar, till exempel.

I morse letade jag länge efter hans snuttis. Han brukar få ha den och napp på vägen till förskolan och han frågade mycket efter ”ninna” som jag gissar betyder snuttis. Gud vad jag letade! Men sedan gav jag upp och tänkte att jag får ta striden i eftermiddag istället. När vi kom fram till förskolan och skulle knäppa upp overallen så hade han gömt snuttisen där!

Han förvånar med nya ord nästan varje dag.Nu säger han äpple, apelsin och bolibompa också.

Micke kommer hem på lördag eftermiddag och om vädret tillåter så kör jag kanske och hämtar honom på Arlanda.Svara