Hjalmar kan

Busig

Hjalmar har lärt sig så mycket den senaste tiden. Häromdagen reste han sig upp utan stöd för första gången. Han såg överlycklig ut i flera sekunder innan han satte sig ner. För någon vecka sedan kom han på att han kunde klättra upp i soffan och vips kan man inte lämna honom själv i vardagsrummet längre. Och han älskar lampor. Nu är han tillräckligt lång för att nå upp till lampknappen i hallen om han sträcker på sig riktigt ordentligt. Om man bär på honom måste man stanna vid varje lampknapp för annars blir han vansinnig.

Han har också börjat visa intresse för att gå omkring genom att hålla mig i händerna. Ikväll gick han flera rundor i lägenheten och även om det är vingligt så går det riktigt fort. Han pustade och frustade på grund av sin förkylning, men fram skulle han.

Det finns flera nya bilder i galleriet nu, bland annat på hur han vinner över soffan.Svara