Mina röda skor

Tiden rusar iväg, men det händer inte så mycket. Vi tar små steg och varje dag i taget. Våren har kommit till Uppsala med både snödroppar och krokusar som spirar ur marken. Man kan sitta på balkongen och dricka kaffe om eftermiddagarna. Även om det inte är särskilt varmt ute, värmer det vid husväggen och man sitter i lä för vinden.

Hjalmar har varit på sin 1-årskontroll och väger nu 11kg och är 82 cm lång. Han har vuxit 4 cm på längden de senaste 2 månaderna, vilket inte är fy skam.

Igår var Hjalmar hos skohandlaren och fick sig ett par röda fina skor. Han verkar nöjd, då han sitter och viftar på sina fötter och myser. Vi tycker nog alla att det är skönt att overall och åkpåsedagarna är över för säsongen.

Hjalmar 1 år Hallåååå! Mina röda skor

Fler bilder på gallerisidan.Svara