Beslutsamhet

Det är så roligt att märka att Hjalmar ar en egen vilja och att han kan tänka i flera led för att åstadkomma vad han vill. Micke berättade t.ex. att han på eget bevåg krupit in i sitt rum, fått tag på napp och snuttis i spjälsängen och sedan lagt sig för att sova där det är som mjukast på golvet, i babygymmet. Han låg med huvudet rakt ner och rumpan i vädret och oj vad sött det måste ha sett ut.

Den här helgen har vi promenerat ner till stan, tittat på en fin fåtölj och köpt semlor. Igår fick Micke sovmorgon med tidning och frukost på sängen. Idag var det min tur. Sedan åkte jag till Friskis och tränade för andra gången den här veckan. Första gången var i tisdags kl. 07 (!!!) ihop med några från jobbet. Jag har provat crosstrainer nu och upptäckt att det är väldigt skonsamt för knäna. Skönt!Svara