11 månader imorgon

Charmtrollet Strumpan

Charmtrollet närmar sig ett år och lär sig nya saker undan för undan. Han klappar gärna händerna, leker tittut, drar ut lådor, staplar klossar ovanpå varandra och säger gagaga med eftertryck när han är extra glad. Han står på knäna lutad mot t.ex. soffbordet så ofta han kan. De senaste dagarna klarar han sig även utan stöd och står på knäna med armarna rakt upp i luften.

Schemat för dagen
07.00 vaknar Hjalmar och får välling
10.00 är det dags för gröt och sedan sover han i ca 1,5 h
13.00 äter han lagad mat till lunch (även lax nu för tiden!)
15.30 blir det 210 ml ersättning och frukt, sedan sover han i ca 1,5 h
18.30 äter han lagad mat, borstar tänderna och kl. 19 hoppar han i säng igen

Ibland klarar han av att hoppa över en sovstund, men då är han riktigt trött sedan. Lyckligtvis kan han somna i vagnen när det behövs, men oftast försöker vi få honom att sova hemma. Då får man själv en paus.Svara