Den lyxiga veckan

Den här veckan har varit helt fantastiskt fin. Jag och Hjalmar har letat julklappat, slagit in paket, bakat mer brownie med vit choklad och pepparkaksdeg och haft det jättemysigt. Dessutom har jag haft massor med egentid. I onsdags var jag på stor julfest med jobbet (alla som jobbar under barn- och ungdomsnämnden). Förutom ljudnivån så var det väldigt mysigt och maten var riktigt god; laxen smälte i munnen. Då det var dagen efter Lucia kom det dessutom ett luciatåg med musikelever.

I fredags var det först bebisträff hemma hos en i föräldragruppen, och sedan kom Micke hem tidigt på eftermiddagen och förkunnade att han hade köpt gran hemvägen! Därefter tog jag bussen hem till en vän och arbetskamrat som hade bjudit in till pysselkväll. Där fick jag linssoppa, vitlöksbröd, te och choklad – gott! Julklappsrim, stickning, och julkortstillverkning var på tapeten. Så himla mysigt, och roligt. Vi skrattade nästan hela tiden.

Nu är det fjärde advent och om ett par timmar får vi besök av Hjalmars kusin från Stockholm!Svara