Morgonpromenad

Innan morgonpromenaden Sensommar

Micke berättade att Hjalmar låg på mage och sov imorse.  Det har aldrig hänt innan. Tydligen hade han vaknat, blivit arg över att han låg på fel håll och vänt sig till ryggläge igen. Sedan var det dags för mat.

Hjalmar sov inte länge efter morgonmålet vid 06 och eftersom han är vansinnigt svår att roa just nu, gick vi ut på en promenad. Det var kallt ute, men strålande sol och klarblå himmel. Jättehärligt! På eftermiddagen gick vi en sväng till, men då fick han sitta framåtvänd i selen. Han upptäckte då att han gillar bilar och cyklar, så nu har vi stått på balkongen och spanat. Han får lite problem när två bilar möts, för han kan inte bestämma sig för vilken han ska följa med blicken.

Han börjar så smått att lära sig sitta själv också. Benen är rakt ut och armarna rakt fram. Det är en himla tur att han är vig. Men han förstår allt mer hur han ska göra för att stödja sig med armarna, även om det är riktigt vingligt fortfarande.Svara