Höstkänsla

På mage Mys i soffan

Det börjar gå mot höst och luften är hög och klar. Som småbarnsförälder uppskattar man inte den tryckande hettan, utan man är hellre inne i den svala lägenheten. Nu känns det dock härligt att vara utomhus igen. Micke har varit hemma en del den här veckan, då han har åkt på en rejäl förkylning. Än så länge mår både jag och Hjalmar bra, men vi får se hur det utvecklar sig. Nästa vecka ska vi hänga på BVC tre av arbetsveckans fem dagar. Det känns som bristande planering från deras sida. Men en av dagarna har Hjalmar en individuell kontroll och eftersom det var längesedan han mättes och vägdes så känns det ganska roligt. Jag gissar att han närmar sig 8 kg nu.

Överlag tar vi det ganska lugnt. Vi har varit tillräckligt sociala för den här veckan, så när jag inte leker med Hjalmar så sitter jag i soffan och läser. Det tog ungefär två dagar att läsa ut Konsten att tala med en änkling. Nu ska jag nog börja på Mina drömmars stad tror jag.Svara