Morgonljus

När Hjalmar sover så lagar jag oftast mat eller bakar något. Det är så avslappnande att få göra det alldeles för sig själv, och så älskar jag ju vårt kök. På morgnarna passar jag på att äta frukost i lugn och ro medan jag lyssnar på radio.  Det blir både program från This American Life och Sommar i P1. Igår lyssnade jag på Monika Nyströms sommarprat (så himla, himla fint) och alldeles nyss lyssnade jag på Birgitta Ohlssons.

Idag hade jag lyxen att få sova till 05.30. Förmiddagen ska jag fördriva med lite dålig TV samt baka Citronkladdkaka som jag förhoppningsvis får äran att bjuda någon vän på senare i veckan.2 kommentarer to “Morgonljus”

  1. Sanna skriver:

    Hej!
    Ramlade in här genom Tahiras blogg. Ville bara skriva att det är väldigt roligt att läsa att det finns fler som lyssnar på This American Life! (Och att mitt barn också var tänkt att heta Hjalmar, men det var en flicka så det fick bli Tove. Hjalmar är superfint!)

  2. Jenny skriver:

    Hej! Vad roligt att du ville skriva några ord. Det är tack vare min man som jag upptäckt This American Life. Jag har många avsnitt att lyssna ikapp. :) Har kommit på att sådana program är utmärkta vid barnvagnspromenader. Tove är också jättefint! Jag tycker om namn som ligger mjukt i munnen.

Svara