Shop ’til you drop

Idag gjorde jag stan, själv. Jag började med att köpa lite nytt till Hjalmar för det är ju så svårt att låta bli. Sedan fokuserade jag helt och fullt på mig själv. Jag doftade på parfymer, köpte lyxigt body butter från Body Shop, provade skor, flanerade länge i den relativt nyöppnade butiken Designual, tittade på böcker på Akademibokhandeln osv. Mycket trevligt! Och när jag kom hem och tittade i brevlådan, så hade klänningen jag beställde från asos kommit (se bild). Den satt som en smäck!

Nu är shoppingsuget stillat och jag kan känna mig lugn i ett par månader innan det nog sätter fart igen. Det enda jag måste ha är nya skor (har i dagsläget gummistövlar eller tygskor/sandaler att välja på= inte ultimat de dagar regnet hänger i luften) och en regnjacka för promenader med lilla H.2 kommentarer to “Shop ’til you drop”

  1. helena skriver:

    Hej! jag har hittat din blogg när jag sökte på nätet om ersättning och att barn inte går upp som dom ska. skönt att man inte är ensam om detta! hur går det för er kille nu? går han upp som han ska? Jag började med ersättning igår på kvällen till min, men det har blivit lite mera, han är 5 veckor. jag blir tokig på att han inte går upp som ”är inom normal standard” Hoppas du inte tar illa upp att jag skrev till dig! Lycka till! /Helena

  2. Jenny skriver:

    Hej! Kul att du hittade hit. Det här med bebisar är verkligen inte det lättaste. :) När vi började med ersättning så var det som att hela familjen kom till ro, och Hjalmar började öka i vikt igen. Han gick ju ner alldeles för mycket i vikt där i början. Går din bebis också ner i vikt eller tycker du bara att han ökar lite långsamt? Jag tänker att även om han inte går upp som ”inom normal standard” så kanske han går upp i sin takt och följer sin egen kurva? Men oavsett så tycker jag att du ska gå på din magkänsla!

Svara