Sommarlov

Cooling Kidsen skanderar ”för vi har tagit sjuan, för vi har tagit sjuan…” och jublar nedanför vår balkong. Det är ju inte studenten, kan man tycka, fast att ha överlevt just årskurs sju är ändå något att jubla över. Att vara 13 år är nog den värsta åldern.

Hjalmar håller nog inte med, för just nu verkar han vara inne i någon slags utvecklingsfas. Kvällens nattning tog en hel timme, varav första halvan bestod av gallskrik på grund av övertrötthet. Jag är nog bortskämd, men den senaste tiden har det bara varit att lägga honom, stoppa in nappen och säga godnatt. Klart! Får se vart det här tar vägen…2 kommentarer to “Sommarlov”

  1. Sofia skriver:

    Hörru! Inte ska det vara enkelt ;-) här är det numera nästan alltid skrik el gnäll vid läggdags då han inte vill släppa taget. Kanske H bara börjar tycka det är så roligt att vara vaken?

  2. Jenny skriver:

    Ja, han börjar definitivt fatta grejen med att vara vaken. Det händer ju så mycket roliga saker som man bara inte får missa! :) Men det hysteriska gallskriket som aldrig tar slut tycker jag att vi kan hoppa över.

Svara