Kort sömnrapport

Allting kretsar kring sömn- och matrutiner (mina såväl som Hjalmars) så jag måste i ren entusiasm dokumentera följande. Igår natt sov Hjalmar 23-06.30. Det är hela 7,5 timmar! I sträck! Han vaknade visserligen till vid 04, så jag gick upp och fixade ersättning. Men när jag gick tillbaka för att lyfta upp honom så hade han somnat om. Det kändes nästan lite snopet. Och natten till idag sov han 21-04.50. Nästan 8 timmar!

Kanske är det förkylningen som gör honom extra trött, men förhoppningsvis är det något som håller i sig. Samtidigt vågar jag inte ta det här för givet, då det är lite för bra för att vara sant.En kommentar to “Kort sömnrapport”

  1. Sofia skriver:

    Underbart! Vi verkar ha samma saker i huvudet, sömn och mat :-) Visst blir man chockad när man gjort i ordning mat, och så vill de inte ha! haha…

Svara