Lilla klumpen

Hjalmar och Ratsy Idag var vi på BVC igen för att kontrollera hans känsliga hud och för att väga och mäta. På två månader har han gått upp ca två kg och väger nu 5810 g. Han blir längre och längre också, 63,5 cm. Vad gäller huden så har vi ju fått rekommenderat att ge honom mjölkfri ersättning. BVC tycker att huden är bättre, det gör inte jag. Jag ser snarare skillnad på hur frekvent jag smörjer in honom med Miniderm.

Innan besöket på BVC så åt vi (jag) god laxlunch tillsammans med mina kollegor ute i solen vid chefens kollonistuga. Så himla mysigt! Hjalmar sov första halvan så jag fick äta i lugn och ro. Sedan vaknade han, men utan att vara sur. Det händer nästan aldrig.

Usch, Hjalmar sätter i halsen så ofta nu för tiden. Det är så obehagligt.

(Han har inte ett blåmärke vid ögat, det är bara en envis skugga)Svara