Hjalmar på äventyr

Körsbärsträd För en vecka sedan åkte Hjalmar tåg för första gången. Vi begav oss till Stockholm så att han skulle få träffa sin farmor. Resan gick bra. Jag bar honom i selen hela tiden och han sov sig igenom största delen. Farmor bjöd på god lunch och vi Hjalmar var lugn nästan hela tiden. Därefter tog vi en sväng inom Mickes jobb, och jag passade på att mata honom. Trots att allt gick så himla bra, så var jag vansinnigt stressad precis hela tiden så jag var helt slut när vi kom hem igen. Även Hjalmar blev tagen av upplevelsen, för han vaknade inte ens när jag lyfte ur honom ur selen och fortsatte sova som en stock ett par timmar.

Nu på lördag bär det av till Halmstad. Hjalmar ska få träffa sin mormor och mormors mor! Jag är så glad att min mormor får träffa Micke en gång till och framför allt få se Hjalmar. Det känns viktigt. Under årens lopp har jag blivit allt mer spontan vad gäller packning, men nu har jag återigen börjat med listor. Inget får glömmas! Vi kommer att skippa vagnen och kör på en resväska, en handväska/skötväska och så Hjalmar i selen. Det blir taxi, tåg, tåg, tåg, taxi/buss och då orkar man inte släpa en otymplig vagn.Svara