En ny Hjalmar

De första veckorna var Hjalmar gnällig precis hela tiden, eftersom han ju inte blev mätt. Därefter följde en ostrukturerad tid när han sov och åt lite när som helst. Han kunde bli tillfreds över olika föremål och färger, men utan att le. Man visste att han nog var nöjd när man hade fått honom att somna.

Den sista tiden har han dock blivit en riktig liten person. Efter maten ligger och och sprattlar förnöjt för sig själv, jollrar, skrattar och viftar med armarna. Han kan till och med tröttna på att umgås med oss och vill ligga för sig själv en stund och är helt lycklig över att taket är så vitt, ungefär. Den stunden blir allt längre för varje dag. Jag blir så fascinerad över alla nya läten och saker han gör. Han har t.ex. händerna ofta i munnen, utan att det betyder hunger, och idag så upptäckte Micke att Hjalmar medvetet greppade lilla kaninen vi fick av kusinerna i Lund. Lilla plutten börjar bli stor.

Efter besöket i Halmstad så ska vi försöka vänja honom av med att äta vid 02 så att han sover mellan ca 22.30-04.30. Det hade underlättat för alla, inte minst för Micke som oftast är den som går upp mitt i natten och matar.Svara