BVC

Igår var jag och Hjalmar ute på äventyr. Vi hann med BVC, lunch på jobbet och återträff med föräldragruppen. Så här i efterhand kan jag konstatera att man helst bara ska ha en tid att passa per dag om man har en bebis. Bebisar tycker nämligen att planering är överskattat.

På BVC fick Hjalmar träffa en läkare som konstaterade att allt såg fortsatt bra ut. Han väger nu 5470 g och är 61 cm lång. Han har dock problem med utslag och väldigt torr hud över precis hela kroppen. Skorven i hårbottnen blev bättre efter behandling med Salicylsyrevaselin, men hur mycket vi än smörjer hans kropp med Miniderm som rekommenderades så hjälper det bara tillfälligt. För att utesluta att han är mjölkallergisk ska jag övergå till att bli typ köttätande vegan en tid, och Hjalmar ska prova mjölkfri ersättning. Sedan ska vi få remiss till en annan läkare som också ska titta på det.

Föräldragruppsträffen på Hjärtat var trevlig. Vi satt kvar ett tag och fikade tillsammans och bestämde att vi skulle ses igen om en vecka. Och som alltid var det skönt att vistas lite på jobbet. Hjalmar fick äta i lugn och ro, och jag bytte några ord med de som var på plats.Svara