Projektet

Jag äter jämt mycket och ofta. De brukar liksom skoja om storleken på mina portioner under lunchen på jobbet. När jag var gravid vande jag kroppen vid att äta ännu mer, hur nu det var möjligt. Jag var hungrig precis hela tiden, sådär att det började kännas jobbigt. Jag vaknade mitt i natten av att jag behövde gå upp och äta lagad mat. Förstår ni? Och jag gjorde inget undantag för sötsaker, utan åt verkligen allt jag var sugen på. Det är ett under att jag inte gick upp sådär 30 kg.

Hur som helst, så har jag påbörjat projektet Att få på mina ringar och komma i mina gamla kläder. När Micke började jobba, bestämde jag mig för att sluta äta godis mitt i veckan utan bara på helgen. Från att ha ätit onyttigheter flera gånger om dagen, trodde jag att omställningen skulle bli större, men jag har klarat det galant. Jag har knappt varit sugen. Nästa steg är att börja träna igen. Inte köra slut på mig, men bara använda kroppen lite. Förhoppningsvis kommer jag iväg till gymmet på onsdag eller fredag kväll. Jag återkommer om hur det går, det här.

Eftersom det är lördag idag, ska jag nu utan betänkligheter sätta mig i soffan med chips, dipp och läsk!Svara