Att se Micke tillsammans med Hjalmar är som att bli nykär igen. Micke är helt fantastisk på alla möjliga sätt. Han läste av mig exceptionellt bra under förlossningen och visste precis vad han skulle göra utan att jag behövde förklara.

Nu när vi är hemma så gör han fint i köket, lagar mat, går och handlar, byter blöja på Hjalmar, är ett aktivt stöd och uppmanar mig till att sova eller ha egentid när Hjalmar är mätt och belåten. I natt när Hjalmar skrek sådär hjärtskärande och ingenting hjälpte, så bröt jag också ihop till slut. Då kom Micke och lyckades trösta oss båda två. Han bistår med allt praktiskt arbete här hemma samtidigt som han skapar sig en egen relation till lilla pyret.

Micke är en underbar man och levnadspartner. Jag älskar varje dag tillsammans med honom. Och det finns inte ord för hur bra pappa han är till vår son.Svara