BF+3

Ja, v. 41 är här med besked. Jag har gått tre dagar över tiden och tycker att det känns som en evighet, trots att jag ju hela tiden varit inställd på att det nog dröjer lite. Jag klättrar på väggarna här hemma. Förra veckan var jag knappt utanför dörren på grund av dunderförkylningen, och den här veckan är jag strandsatt på grund av foglossningen. Det är så tråkigt! Men till helgen får vi besök av Malena och jag sysselsätter mig med att planera vad vi ska äta. Det fanns en tid när jag också åt mest veganskt, men nu har jag tappat stinget lite så det är en extra (rolig!) utmaning när hon kommer hit.

Men alltså, åh, det snurrar glädjepirr i magen av vetskapen om att vi snart snart snart får träffa lilla pyret. Förlossningen känns inte skrämmande längre utan mer som något jag ser fram emot. Det kommer att gå bra, det här!En kommentar to “BF+3”

  1. Lina skriver:

    Aaaa, det känns som en evighet för mig också, jag har mobilen inom räckhåll
    dygnet runt (nej, det händer inte ofta) och väntar väntar väntar :)
    Nu får h*n faktiskt komma ut!

Svara