Dag 0

Som utvecklare är jag fullt medveten om hur svårt det är att estimera stora projekt. När det dessutom är någon annan som har bestämt när man skall vara klar, utan att man själv fått någon talan, kan man på ett motståndsaktigt sätt försena leveransen ett par dagar bara för att visa sitt oberoende. Därför har jag full förståelse för eventuell försening och eventuella upprorsplaner som sker innifrån knytet mot det rådande etablissemanget och dess ogrundande uppfattning om leveransdatum.

Således åker jag denna vanliga tisdag 2011-02-22 till Stockholm för en vanlig dag i IT-träsket. Inget ovanligt med denna vanliga tisdag. Människorna i kupén luktar äggmök och Stockholmsoväsendet dränks innanför en vägg av Mogwai, Ane Brun och 65 Days of Static. Vi får se om jag kan leverera något projekt idag, eller om vi tar det imorgon istället.Svara