Sjuk

Jag kan knappt komma ihåg när jag var sjuk senast, men lagom till ledigheten så sitter jag här med ont i halsen och i huvudet och fryser. Mamma har berättat att hon hade influensa när jag föddes. Jag hoppas, hoppas att just den historien inte upprepar sig utan att pyret håller sig på plats tills jag är frisk igen.

Idag är det Alla hjärtans dag och så fort Micke kommer hem ska vi äta våfflor. Det gamla järnet från Lund is still going strong! Och när jag vaknade i morse så låg det ett fint paket på nattduksbordet; en bok med titeln Underbara utflykter runt Uppsala. Den kan komma väl till pass nu under föräldraledigheten och sommarsemestern.3 kommentarer to “Sjuk”

 1. Lina och Loke skriver:

  Jag vill rekommendera Ulva kvarn! =)

 2. Lisa skriver:

  Hoppas att du snart tillfrisknar och önskar er all lycka till med Pyret!

  Kramar

  Lisa och grabbarna

 3. Jenny skriver:

  Lina: Ja, Ulva kvarn nämndes i boken. Vad roligt att du kan rekommendera det; då är det ett säkert kort. :)

  Lisa: Tack! Det är en himla envis förkylning, men nu går det förhoppningsvis åt rätt håll. Kram på er.

Svara