Sömnen

Jag sover så fruktansvärt dåligt nu för tiden, men det verkar vara något med helgdagar. Natten till julafton och till nyårsafton sov jag som en stock. Däremellan sov jag ungefär 3-4 timmar per natt. Synd att alla helger är slut nu, och bebisen lär ju ha kommit innan påsk.

Inatt var det dock första gången som jag inte kunde somna på grund av sparkarna. Jag hade precis lagt mig bekvämt och så säger det tjong! och jag rycker till för att det gör så ont. Förutom den ständiga känslan av rörelse i magen, så fick jag mig en smäll ungefär var femte minut i typ tre timmars tid – på samma ställe. Jag var väldigt öm när jag vaknade. Och trött. Inte ens frukost på sängen och Uppsalas bästa busschaufför (han ler stort, hälsar, och önskar en trevlig dag på ett väldigt sympatiskt sätt) fick mig att bli på bättre humör. Men sen kom jag till jobbet, tog itu med en massa dåliga samveten, och blev glad igen.Svara