Att komma överens

Jag och Micke kan kompromissa om det allra mesta, både i vardagen och när det gäller större saker som när vi flyttade från Stockholm till Uppsala. Fram tills nu har det funnits ett enda tillfälle när vi inte har kunnat komma överens, och det gäller vad granen ska ha för glitter – en mycket viktig fråga. Micke gillar silvervita girlanger och jag gillar silvertrådar som man hänger över grenarna. Ingen ger sig. Det har vi löst genom att ha dubbel glitteruppsättning, som ni ser ovan (förra årets gran). Någonting säger mig att vi inte kan lösa namnfrågan genom att göra likadant. Jag tror dock , precis som Micke, att vi kommer att hitta Bästa Namnet när lilla pyret väl har tittat ut.En kommentar to “Att komma överens”

  1. [...] så kunde vi äntligen få den tillräckligt upprätt för att vilja klä den. Ni minns kanske förra årets konflikt, som slutade med att vi hängde två sorters glitter i granen. I år känns det inte lika viktigt, [...]

Svara