Ultraljudet

Vecka 20

Jag ville aldrig att det skulle ta slut, ultraljudet. Jag hade kunnat titta på lilla bebisens rörelser hur länge som helst. Den sprattlade, vände på sig, viftade med handen. Lilla söta bebis.

Barnmorskan gick igenom varje del på bebisen, allting såg bra ut. Och vi fick se hur hjärtat slog. Det var bland det finaste. Sedan hade jag gått en vecka längre än jag trott, så jag var plötsligt i v. 19+4 (v. 20) i stället för i v. 18+4 (v. 19). Dagen för beräknad födsel är nu 22 februari 2011.

Vi fick veta lite mer om vem det är som bor där inne, men jag tänker inte skriva någonting här för det finns personer i min omgivning som inte vill veta om det är en han eller en hon. Det spelar ju ingen roll alls. Jag var bara så nyfiken och ville veta allt som gick att få veta om bebisen. Fast beskedet underlättade inte riktigt våra namndiskussioner, även om man skulle kunnat tro det.Svara