Hur tar jag det

”Hur tog han det när du berättade att du var gravid?”

Det känns så amerikanskt det där. Som i en film, där skådespelaren först utbrister förtvivlan och sedan sansar sina sinnen och pressar tjejen till att vilja behålla barnet. Blä, jag avskyr sådana där filmer.

Nej, beskedet kom inte direkt som i film. Vi hade försökt bli gravida under en tid och jag hade sett symptomen på Jenny redan innan hon kom med stickan. Det var en bekräftelse på mina misstankar och jag tog det med upprymdhet och glädje. Sen åkte Jenny till Haverdal och jag byggde den här bloggen. Fin va?

Nytt för den här veckan är prenumerationstjänsten som ligger i vänstermenyn. Anmäler man sig där får man ett e-post varje gång det kommer ett nytt inlägg på bloggen. Gratistjänsten vi använder oss av för att göra det möjligt heter MailChimp. Annars rekommenderar jag som flitig bloggläsare Google Reader.



Svara