Plötsligt händer det

Vecka 13 Jag provade min festblåsa från nyårsafton 2009/2010 och oj vad magen syntes mycket. Det känns lite ovant, men himla fint. Det är ju ett tecken på att bebisen växer och är glad.

Igår köpte jag mina första mammakläder; ett par jeans som känns som mjukisbyxor, en svart bekväm klänning och en vid blus. Jag kan fortfarande ha mina vanliga jeans, men de känns så obekväma att jag helst låter bli att knäppa dem helt.

PS: Efter en tur i precis alla affärer i Uppsala och nästan alla affärer i Stockholm så har jag äntligen hittat min bröllopsklänning! Den är inte glansig och sådär som man tänker sig, men den är jag och det är det viktigaste.En kommentar to “Plötsligt händer det”

  1. Mikael Lundin skriver:

    Du är så snygg i den där klänningen. Älskar den lilla bulan också. :)

Svara