Du skall bli pappa

Nu har jag läst ut Du skall bli pappa av Dick Sundevall. Till skillnad från många andra böcker jag läst som mest varit fokuserade på fakta och komplikationer fokuserar denna bok snarare på att med en behaglig skönlitterär upplevelse ta dig från spermie till spädbarn.

Jag gillar att denna bok tar upp saker som andra praktiska böcker fullständigt missat, exempelvis hur man gör med föräldrarledighet och hur man skall förbereda sig inför förlossning.

Om man skall dela ut någon kritik är boken skriven på journalistsvenska, den är fullsprakad med ”Dick Sundevall tycker..” och den sista fjärdedelen berättar han endast om sina egna barn och hur fantastiska de är.

Om man kan ha överseende med detta, är Du skall bli pappa en trevlig läsning som innehåller en hel del ”har du tänkt på att…” som jag faktiskt inte hade tänkt på.Svara