Vecka 6 – Lilla hjärtat

Vecka 6

Jag började misstänka att jag var gravid redan under den s.k. PMS-veckan. Istället för att vara irriterad, kände jag mig alldeles harmonisk. Jag hade dov molande värk långt ner i magen och var plötsligt sugen på inlagd ingefära, äppelmunkar och majs. Men jag vågade inte hoppas för mycket för jag vet att kroppen kan luras när den vill. När min mens var tre, fyra dagar sen så vågade jag testa. Och åh, det blev positivt!

Jag har nu gått 6 fulla veckor och har således precis gått in i vecka 7.  Ibland får jag kraftig växtvärk som kan liknas vid mensvärk och när jag inte har ätit på ett tag så blir jag lite lätt illamående, annars mår jag som vanligt. Det som känns extra stort just nu, är att hjärtat har börjat slå. Tänk, jag har två hjärtan inuti mig. Det är så fantastiskt. Lilla hjärtat, jag hoppas att du trivs och att du stannar kvar i mig.Svara