… utbrast jag för att peppa mig innan jag följde med Micke ut på en joggingtur. Jag har inte joggat på säkert tre veckor; var tvungen att ta en paus i träningen på grund av en seg förkylning och sedan har det varit svårt att komma igång igen. Det i kombination med att graviditet ger ökad andfåddhet gör att min kondition är nästintill obefintlig.

Med Lady Gaga i öronen flämtade jag till Bad Romance och stönade ”åh, herregud” då och då. Under Poker Face fick jag nya krafter och sprang om en gubbe, vilket jag inte skulle ha gjort för sedan var det kört igen. Jag kämpade mig igenom nästan hela Lovegame, men sedan kände jag mig svimfärdig och magen gjorde ont så jag fick avbryta allt och promenera hem. Det kändes sådär.

Men jag ska försöka att inte låta mig besegras av trötthet och eventuellt illamående under graviditeten. Kroppen måste få röra på sig för det mår den bra av. Jag får ta det i min egen takt bara, och inte förvänta mig att det kommer att kännas precis på samma sätt som förut.Svara